Σοκ στην Αλόννησο από την έκβαση της υπόθεσης δολοφονίας της Καρολάιν (video)

Share:

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλοννήσου από την έκβαση της υπόθεσης δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μέχρι τη στιγμή της ομολογίας του 32χρονου πιλότου, οι κάτοικοι του νησιού ήθελαν να πιστεύουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος. Οι περισσότεροι που τον είχαν γνωρίσει, τον περιέγραφαν ως «ένα χαρούμενο παιδί». Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της Καρολάιν, η άτυχη κοπέλα είχε πει σε μία φίλη της ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα γιατί η κόρη της δεν ήθελε να την στεναχωρήσει.

Η Καρολάιν δεν έμενε στην Αλόννησο τα τελευταία δύο χρόνια και δεν επισκεπτόταν συχνά το νησί λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μνημοσύνου της Καρολάιν την Πέμπτη, όταν έφτασαν δύο αστυνομικοί στο νησί και είπαν στον 32χρονο ότι πρέπει να τους ακολουθήσει, εκείνος αγκάλιασε την πεθερά του και έφυγε μαζί τους. Ο αδερφός του, που παρίστατο στο μνημόσυνο, παρέμεινε στο σπίτι των γονιών της Καρολάιν μέχρι τουλάχιστον τις 8 το βράδυ. Όλοι τους δεν γνώριζαν ότι ομολόγησε ο 32χρονος τη δολοφονία της συζύγου του. Ο πατέρας της Καρολάιν πληροφορήθηκε το γεγονός και στη συνέχεια ενημέρωσε τη μητέρα της ότι υπήρξε ομολογία του γαμπρού τους.

Στο διάστημα των 37 ημερών που μεσολάβησε από τη δολοφονία της Καρολάιν, η μητέρα της έλεγε σε κατοίκους του νησιού ότι για αυτήν η Καρολάιν ζει και πως «από εδώ και πέρα θα ζω για να μεγαλώσω το εγγόνι μου».

Ρεπορτάζ: Ελένη Ραφτοπούλου

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Επίσκεψη Καλαφάτη στον φράχτη του Έβρου: «Εδώ χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας»

Next Article

Φαγητό με το ρολόι: Πόσο μας αδυνατίζει η διαλειμματική νηστεία – Έρευνα απαντά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Είναι η διαλειμματική νηστεία τελικά το μυστικό για να χάσουμε…