Στον χρηματιστηριακό δείκτη “FTSE4Good” για πρώτη φορά ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Share:

Στον χρηματιστηριακό δείκτη αειφορίας “Financial Times Stock Exchange4Good (FTSE4Good) Index Series” συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά, ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Οι δείκτες του FTSE4Good δημιουργήθηκαν από την FTSE Russell και μετρούν την επίδοση των εταιρειών ως προς την εφαρμογή πρακτικών στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Κοινωνίας και της Διακυβέρνησης (ESG). Οι Δείκτες του FTSE4Good αξιοποιούνται από την χρηματοοικονομική και επενδυτική αγορά για την αξιολόγηση κοινωνικά υπεύθυνων επενδυτικών ευκαιριών και άλλων επιχειρηματικών προϊόντων.

Η αξιολόγηση του φορέα FTSE Russell βασίζεται στις επιδόσεις των εισηγμένων επιχειρήσεων σε θέματα Εταιρικής Διακυβέρνησης, Υγείας και Ασφάλειας, Καταπολέμησης της Διαφθοράς και Κλιματικής Αλλαγής. Οι εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στον εν λόγω δείκτη του FTSE4Good απαντούν σε πολλαπλά Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Διακυβέρνησης κριτήρια και προϋποθέσεις.

Το άρθρο Στον χρηματιστηριακό δείκτη “FTSE4Good” για πρώτη φορά ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Δημοσιεύθηκε η έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης 2021 της ΔΕΗ

Next Article

ΣΟΚ!!! Με πλήρωσε τηλεοπτική εκπομπή να πω ψέματα κατά του πάτερ Αντώνιου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Σοκάρει η αποκάλυψη που έκανε ο πρώην τρόφιμος της Κιβωτού…