Σύρος: Στην “βασίλισσα των Κυκλάδων” για εμβόλιο και τουρισμό πολλοί νέοι

Share:

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί στο νησί βρίσκονται σε πολύ υψηλά ποσοστά, εξέφρασε στην εκπομπή “Από τις έξι” της ΕΡΤ1 ο αντιδήμαρχος Σύρου κ. Παναγιώτης Κουταβάς.

Σύμφωνα με ταστοιχεία του ΕΟΔΥ, η Σύρος είναι -μαζί με την Τζιά και την Κύθνο- από τα νησιά που παρουσιάζουν πολύ καλή πρόοδο στην δημιουργία τείχους ανοσίας. “Περιμένουμε τους επισκέπτες μας, καθώς εδώ είμαστε ασφαλείς” σημείωσε ο κ. Κουταβάς στην ΕΡΤ, προσθέτοντας πως οι κάτοικοι του νησιού επέδειξαν μεγάλη υπομονή και υψηλές αντοχές κατά την διάρκεια της πανδημίας και τώρα επιλέγουν να εμβολιαστούν ώστε η Σύρος να παραμείνει ασφαλής και ανοικτή στους επισκέπτες.

Την ίδια ώρα, πολλοί Αθηναίοι αλλά και πολίτες από άλλες πόλεις, σπεύδουν καθημερινά στην σύρο κλείνοντας ραντεβού για να κάνουν το μονοδοσικό εμβόλιο της JOHNSON & JOHNSON.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης απέσπασε το πρώτο βραβείο (Platinum) στην κατηγορία Sustainability με την υποψηφιότητα «Η Σύρος φιλικός προορισμός σε ΑμεΑ». Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Κουταβάς, οι σχεδιασμοί του δήμου προχωρούν και υλοποιούνται δράσεις και έργα που θα κάνουν τη Σύρο ασφαλή και προσβάσιμο τουριστικό προορισμό από όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Υπουργική Σύνοδος των Μεσογειακών χωρών της Ε.Ε. (EU-MED7) – Συμμετοχή Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, (Αθήνα, 11.06.2021)

Next Article

Διπλή εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Ένταλμα σύλληψης για τον γόνο επιχειρηματικής οικογένειας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στον εισαγγελέα οδηγούνται εντός της ημέρας οι 7 συλληφθέντες για…