Το ΠΕΠ Αττικής στην 85η ΔΕΘ

Share:

Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής (ΠΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ) δίνει το παρών στη διοργάνωση θεσμό της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στελέχη του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής (ΠΕΠ Αττικής) θα βρίσκονται στο περίπτερο 13 της Περιφέρειας Αττικής (stand 9), με σκοπό να ενημερώσουν τους επισκέπτες της Έκθεσης για το τρέχον Πρόγραμμα του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, καθώς και για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Tο ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις σημαντικές παρεμβάσεις του ΠΕΠ Αττικής, του μεγαλύτερου Περιφερειακού Προγράμματος της περιόδου 2014-2020 με προϋπολογισμό που ξεπέρασε το € 1,5 δις αξιοποιώντας πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης αλλά και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, καθώς και επιπλέον € 500 εκατ. πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Συνοχής για έργα που αφορούν στην επεξεργασία αποβλήτων. Θα παρουσιαστούν σημαντικά έργα που χρηματοδότησε το ΠΕΠ Αττικής 2014- 2020 όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις του προγράμματος στο πεδίο της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, του Πολιτισμού, της Προστασίας του Περιβάλλοντος, της Υγείας, και της Κοινωνικής Συνοχής.

Επίσης, οι πολίτες που θα επισκεφθούν το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, θα ενημερωθούν για τη νέα προγραμματική περίοδο, το όραμα, τους στόχους, και τις προτεραιότητες του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2021 – 2027 μεταξύ άλλων στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, της βιώσιμης ανάπτυξης, της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, της βελτίωσης της υγειονομικής περίθαλψης και των εκπαιδευτικών δράσεων, κα.

Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής σας προσκαλεί στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ΠΕΠ Αττικής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΠΕΠ Αττικής

Το άρθρο Το ΠΕΠ Αττικής στην 85η ΔΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Δέσμευση Καραμανλή για λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης το 2023

Next Article

Δυναμικά ξεκίνησε η παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το ενδιαφέρον κυβερνητικών στελεχών αλλά και πλήθους εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης…