Το πράσινο φως για έργα σε νοσοκομεία έδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Share:

Εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το 2ο Πρακτικό Ελέγχου Δικαιολογητικών – Κατακύρωσης για την επιλογή αναδόχου του έργου: «Προσθήκη νέας πτέρυγας χειρουργικού και παθολογικού τομέα στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης» καθώς και το Πρακτικό αξιολόγησης προσφορών του έργου: «Παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτήματος Κρανιώνας Δήμου Καστοριάς».

Με απόφαση τέλος της Οικονομικής Επιτροπής, στην ίδια συνεδρίαση, εγκρίθηκε το 1ο Πρακτικό Διαγωνισμού της μελέτης του έργου: «Επικαιροποίηση και συμπλήρωση μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας».

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σχεδιάζει και προχωράει στην υλοποίηση έργων, δίνοντας έμφαση στην υγεία, τον πρωτογενή τομέα και το «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας. Τομείς που αποτελούν βασικές δεσμεύσεις μας ως Περιφερειακή Αρχή και στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την οικονομική ανάπτυξη και την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής.

Το άρθρο Το πράσινο φως για έργα σε νοσοκομεία έδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Κινέζος πατέρας βρήκε ξανά τον γιο του 24 χρόνια μετά την αρπαγή του

Next Article

Νέο περιβαλλοντικό πάρκο θα δημιουργηθεί στα Χανιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Στη δημιουργία περιβαλλοντικού βιωματικού πάρκου, προχωρά το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο…