Τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

Share:

Sponsored Content

Τις εταιρείες του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων υποδομών της χώρας πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε, με βάση το πρότυπο ISO 27001:2013, το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών που εφαρμόζεται στις εταιρείες ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, ΑΚΤΩΡ Facility Management, Ελληνικά Φυτώρια, Ελληνικά Λατομεία, Τομή, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις και REDS.

H εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία για το μέγεθος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο οποίος απασχολεί περίπου 6.000 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται σε 17 χώρες παγκοσμίως ενώ ο κύκλος εργασιών του το 2020 ανήλθε σε 892 εκατ. ευρώ. Έτσι, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει εκ νέου την ηγέτιδα θέση της ως κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα, καθώς έχει την ικανότητα να φέρει σε πέρας ένα τόσο περίπλοκο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο στο αντικείμενο της διαχείρισης της ασφάλειας των πληροφοριών. Παράλληλα, αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πολυετή συνεργασία της με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ αλλά και προάγγελο νέων επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Σημειώνεται πως ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι από τους μεγαλύτερους ομίλους υποδομών στην Ελλάδα και ένας εκ των κορυφαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διαθέτει διεθνή παρουσία και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων που εστιάζει στους τομείς της Κατασκευής, των Παραχωρήσεων, του Περιβάλλοντος, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ανάπτυξης Ακινήτων, ενώ κατατάσσεται στην 100η θέση μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών ομίλων παγκοσμίως (πηγή Deloitte, Global Powers of Construction, July 2021) .

O κ. Μιχάλης Αλεξίου, IS & IT Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Η πιστοποίηση των εταιρειών του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ήταν μια περίπλοκη και απαιτητική διαδικασία έχοντας και ως δεδομένο τη σημασία της ασφάλειας των πληροφοριών. Το μέγεθος του Ομίλου αλλά και οι πολυσχιδείς του δραστηριότητες απαιτούν συνδυαστικές επιθεωρήσεις σε επίπεδο Υποδομών, Τεχνικών μέτρων, Εργαζομένων, Διοίκησης και αποτέλεσε μια πρόκληση για την Ομάδα επιθεώρησης όσο και ευθύνη. Νιώθουμε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Φορέα μας, ο κορυφαίος στη χώρα κατασκευαστικός Όμιλος αλλά και για την επιτυχή έκβαση του έργου, που οδήγησε και στην πιστοποίηση».

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Το άρθρο Τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord) εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Δήμος Λαυρεωτικής – Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

Next Article

BIG 5: Ποια μεγάλα έργα έχουν κλείσει μέσα στο 2021 οι μεγάλοι όμιλοι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Αρκετοί διαγωνισμοί τρέχουν αυτή τη στιγμή σε όλα τα πεδία…