Ξεκινά στις 6 Ιουνίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες

Share:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες:
Ξεκινά και φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, από τις 6 Ιουνίου. Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα, εξέλιξη θετική που αυξάνει τις δυνατότητες μετακίνησης και τις επιλογές καλοκαιρινών διακοπών, τόσο για τους Θεσσαλονικείς, για ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό.
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης μας με την Σμύρνη έρχεται και αυτή να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό αλλά και να  βοηθήσει στον τομέα της διακίνησης των προϊόντων και των μεταφορών. Πρόκειται για μια γραμμή η οποία θα αναβαθμίσει τη Θεσσαλονίκη και θα ενισχύσει την εμπορική της κίνηση. Παράλληλα η αύξηση της κρουαζιέρας με 66 επιβεβαιωμένες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη για το 2022 έως τώρα, από 17 που ήταν πέρυσι, φανερώνει την δυναμική ανάπτυξη της πόλης.
Στόχος μας είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να γίνει κόμβος τουρισμού και εμπορίου και η Θεσσαλονίκη τουριστικός προορισμός αξιώσεων.

Το άρθρο Ξεκινά στις 6 Ιουνίου η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Η SKY express αυξάνει τις απευθείας πτήσεις προς Κρήτη

Next Article

Δήμος Πατρέων: Συνάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας με τους προέδρους των Κοινοτήτων, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Αναστασίου, ενόψει της έναρξης της…