Ξεκινούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης σχολείων στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Share:

Στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών μονάδων προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής. Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκατ. € συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Η Δημοτική Αρχή ξεκινά μια σειρά έργων ενεργειακής πολιτικής μέσα από καινοτόμες εφαρμογές και με άμεσα οφέλη για το περιβάλλον και την προστασία του κλίματος.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Οι τεχνολογικές εξελίξεις δεν μπορούν να είναι αποκομμένες από την εκπαιδευτική κοινότητα. Γι’ αυτό το λόγο ξεκινάμε την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, σεβόμενοι το περιβάλλον και αξιοποιώντας σύγχρονες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας. Τα δημόσια κτίρια είναι ανάγκη να ανακαινιστούν και να αξιοποιηθούν μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας γιατί μόνο τότε μπορούμε να μιλάμε για βιώσιμη ανάπτυξη .Οι συγκεκριμένες τεχνολογικές παρεμβάσεις ανταποκρίνονται σ’ένα ευρύτερο σύνολο λειτουργικών χαρακτηριστικών με στόχο την ενεργειακή αυτονομία και ασφάλεια των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας.

Το άρθρο Ξεκινούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης σχολείων στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων υπέγραψε την ένταξη της προστασίας και ανάδειξης του Θολωτού Τάφου Τζανάτων Κεφαλονιάς στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά”

Next Article

Αμπατζόγλου: «Το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου Αμαρουσίου θα αποτελέσει ένα ισχυρό Δίκτυο Κοινωνικής Συνοχής»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ανακοινώνεται πως οι Μαρουσιώτες που επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή…