Ξεκινούν οδικά έργα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

Share:

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

Στους κόμβους Παπαγεωργίου (Κ5), Επταπυργίου (Κ7), Αγ. Παύλου (Κ7Α), Τριανδρίας (Κ8), Τούμπας (Κ9), Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), Πυλαίας (Κ11), Πανοράματος (Πρασακάκη) και K12, αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον Κ16 έως τον κόμβο Κορδελιού (Χ.Θ. 3+200) στα δεξιά της οδού σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών:

Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στους κόμβους Κ12, Θέρμης, Προφήτη Ηλία και Ψελλού, και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ..

Οι αποκλεισμοί θα γίνονται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος των κλάδων.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Το άρθρο Ξεκινούν οδικά έργα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Η πρώτη επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στον Δήμο Ασπροπύργου. | Δήμος Ασπροπύργου

Next Article

Νέα παρουσίαση της ΠΟΒΑΣ στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 για την αποδοτικότητα κτιρίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Building Green Open…