Υπεγράφη έργο για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στην Ηλεία

Share:

Στην υπογραφή σύμβασης για προληπτικές – προκατασταλτικές εργασίες καθαρισμού – αποψίλωσης ερεισμάτων και πρανών στο οδικό δίκτυο της Ηλείας, προχώρησε σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης με τον ανάδοχο του έργου.

Πρόκειται για υποέργο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ που θα εκτελεστεί στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση – Οδική Ασφάλεια Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ηλείας» και περιλαμβάνει εργασίες οι οποίες κρίνονται απολύτως απαραίτητες, προκειμένου να διεξάγεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.

Έμφαση δίνεται σε στροφές που υπάρχει βλάστηση η οποία εμποδίζει την ορατότητα, αλλά και στο κλάδεμα ή την κοπή δέντρων που είναι επικίνδυνα να πέσουν ή καλύπτουν την υφιστάμενη σήμανση και ορατότητα. Προβλέπεται μεταξύ άλλων να εκτελεστούν εργασίες για την μόρφωση τάφρου ή ερείσματος τριγωνικής διατομής, την διάνοιξη τάφρων και για την ισοπέδωση σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Ηλείας.

Το άρθρο Υπεγράφη έργο για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στην Ηλεία εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε η υδρευτική γεώτρηση στον Άγιο Μάμα – Δήμος Νέας Προποντίδας

Next Article

Ξεκινά νέο έργο διαχείρισης απορριμμάτων στη Λάρισα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο για…