Υπεγράφη η σύμβαση για έργα οδικής ασφάλειας στη Λάρισα

Share:

Την οδική ασφάλεια στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Παροχή υπηρεσιών για τη διαγράμμιση του οδικού δικτυού Π. Ε. Λάρισας έτους 2020-2021».

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η διαγράμμιση με θερμοπλαστικό χρώμα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας σε μήκος περίπου 200 χλμ, για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων αλλά και των πεζών.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Μετά την ολοκλήρωση της διαγράμμισης στο σύνολο του Εθνικού οδικού δικτύου, προχωράμε και στο επαρχιακό δίκτυο σε σημεία που έχουν επισημανθεί και χρήζουν παρέμβασης. Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς μας Συμβούλους και τις Υπηρεσίες Τεχνικών Έργων βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Λάρισας. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, η ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας. Διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε καθημερινά πόρους για έργα ανθρώπινα, έργα χρήσιμα, έργα ουσίας»

Το άρθρο Υπεγράφη η σύμβαση για έργα οδικής ασφάλειας στη Λάρισα εμφανίστηκε πρώτα στο Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Με νέα νομοθεσία καθιερώνεται τεχνικός έλεγχος των μηχανημάτων έργου

Next Article

Παπαστεργίου: «8 εκ. ευρώ για τις ανάγκες των Δήμων για ναυαγοσωστική κάλυψη»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου εξέφρασε…