Υπεγράφη σύμβαση για αντιπλημυρικό έργο σε Ηλιούπολη και Βύρωνα

Share:

Στην υπογραφή σύμβασης που προβλέπει την κατασκευή του έργου αντιπλημμυρικής Προστασίας στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρέα – Αναστάσεως, προχώρησε πριν μερικές ημέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Το συνολικό οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής ανέρχεται στο ποσό των 3.219.303,05 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Με αφορμή τη σχετική υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Γ. Πατούλης επισήμανε:

«Βασικός μας στόχος είναι η ασφάλεια και η καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών στην Αττική. Με όλους τους δημάρχους της Αττικής συνεργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να υπάρχει μια προτεραιοποίηση στα έργα που σχετίζονται με τη βελτίωση των υποδομών και την ασφάλεια στην κάθε περιοχή τους. Προς την κατεύθυνση αυτή έχω ζητήσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα Περιφερειάρχης από τους δημάρχους να προβούν σε ένα προγραμματισμό και να επιταχύνουν τις διαδικασίες ωρίμανσης των έργων που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών».

The post Υπεγράφη σύμβαση για αντιπλημυρικό έργο σε Ηλιούπολη και Βύρωνα appeared first on Ypodomes.com.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Previous Article

Τι είναι το νέο Σήμα Glamping που θα χορηγεί το Υπουργείο Τουρισμού

Next Article

ΥΠΑ: Έως 7 Ιανουαρίου παρατείνονται οι notams με 3ημερη καραντίνα κατά την άφιξη

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Recommended
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις…